LA DOLCE VITA HEEMSKERK

LA DOLCE VITA HEEMSKERK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 486 beoordelingen
7 aug 2020 om 15:58 Ik vroeg om extra uien en salami. Ik kreeg er twintig kilo champignons op m'n pizza voor terug met geen stukje ui of plakje salami te bekennen. Volgens mij zijn dit wel de ingrediënten die je als pizzaria uit elkaar zou moeten kunnen halen.
3 aug 2020 om 19:51 Pizza's zijn prima, maar niet exceptioneel, aan de zoute kant en weinig overdadig.. Er wordt daarbij veel gerekend voor extra ingrediënten. Ik ben wel benieuwd naar de speciale pizza's. Misschien zijn die beter? Bezorging was prima op tijd en goed warm
31 jul 2020 om 19:56 verrukkelijke pasta quattro formaggi en salade. meloen met ham is ook zeker een aanrader!
28 jul 2020 om 12:42 Leuke bezorgers en ruim op tijd. Eten was ook erg goed. De pizza’s zijn lekker groot.
27 jul 2020 om 18:35 Hele bestelling overhoop alsof hij ondertussen is gevallen. fotos gemaakt en klacht doorgeven. Ons eten weggegooid zo slecht. Ivm drukte pas 2 dagen later opnieuw geleverd. Toen ontvingen we slechts de helft en werden onbeschoft te woord gestaan bij belle
26 jul 2020 om 9:52 De levering tijd is te lang zou binnen half uur moeten. Ergenis de fooi die je aan de bezorger moet betalen vind dat het bij debesteling moet zijn ingekaluleerd moet zijn en niet dat je weer apart moet betalen. Gelijk afschaffen.
26 jul 2020 om 0:08 Het was heerlijk!
24 jul 2020 om 21:23 Heerlijke pizza en goed warm.
24 jul 2020 om 21:13 opmerkingen lezen had neergezet carpaccio zonder tomaat maar die zat er wel op. eten was lekker warm en goed verzorgd.
22 jul 2020 om 19:04 Was erg lekker en goed warm
22 jul 2020 om 9:28 Restaurant had perongeluk 90 minuten bezorgtijd aangedrukt, na informeren bleek dit perongeluk te zijn gegaan. Broodjes als compensatie erbij gekregen en super vriendelijk te woord gestaan. Top!! Eten was er na 25 minuten netjes en super warm!
20 jul 2020 om 8:01 Snel bezorgd. Heerlijke pasta!